Do gotovinskega kredita hitro 

IN ENOSTAVNO

Kot še nikoli poprej.

Kontakt

Kako najhitreje do kredita? 
Naše podjetje ima večletno tradicijo pri nudenju gotovinskih kreditov na dobo od treh mesecev do treh let. Dobo odplačevanja prilagodimo vašim zmožnostim in željam, na podlagi tega pa tudi uskladimo željeni znesek kredita. 


Kredit lahko po vaši želji in zmožnostih kadarkoli predčasno poplačate. Gotovinski kredit je najbolj preprosta oblika posoje denarja. 
Največkrat ravno gotovinski kredit omogoča uresničitev mnogih želja, za katere pa trenutno nimamo na razpolago zadostnih sredstev. Ravno v današnjih časih bi naj bilo najetje gotovinskega kredita zelo preprosto in enostavno, pa kot kaže realna slika žal vedno ni tako. 


Naše banke (NLB, ABANKA, NKBM, UniCredit, Sberbank, Addiko Bank, Banka Intesa Sanpaolo) nas skoraj dnevno prepričujejo preko različnih medijev v najetje ugodnih kreditov, ko pa se konkretneje začnemo zanimati za kredit pa velikokrat ostanemo praznih rok. Največkrat vas odpravijo s stavkom: “Žal ste posojilno nesposobni, zaradi zvišanja minimalne plače”, “Poskušajte najti poroka”
 
VENDAR NE OBUPAJTE! 


Obstaja tudi druga možnost, le obiskati nas morate! Mi smo pravi naslov za uresničitev vaših želja! Pokličite in preverite našo ponudbo!

Reprezentativni primer kredita
Skupni znesek posojila 1.000,00 €
Stroški odobritve 0,00 €
Znesek za izplačilo 1000,00 €
Kreditna obrestna mera - letna realna (nespremenljiva ) 39,80 %
Obdobje trajanja v mesecih 12
Število obrokov 12
Vrednost obroka 102,37 €
Skupni znesek obresti 228,44 €
Skupni znesek plačil potrošnika 1.228,44 €
EOM (letna) 47,93 %
Izračun velja od 03.02.2024